top of page

CONTACT

41 Noordstraat , 4571 GC, Axel

Tel.: +31 (0) 638 65 04 51

Bedankt voor de inzending!

Home: Contact
Reiki behandeling

MBALI BEAUTY INSTITUTE

Schoonheid is een balans tussen uiterlijk en innerlijk

Welkom bij Mbali. Ons belangrijkste doel is om aan de behoeften van onze klanten te voldoen met de diensten en producten die bij bieden. Wij heten je van harte welkom. Bekijk onze website om meer te weten te komen over wat we zoal doen in de schoonheid en welzijn sector.

Home: Welkom

OVER MBALI

Onze kwaliteitsproducten, gepersonaliseerde diensten en fantastische klantenservice zorgen ervoor dat klanten telkens terugkomen. Wij zijn altijd aan het verbeteren en breiden ons assortiment constant uit om aan de wensen van Zeeland en omgeving te kunnen voldoen.

Flower Beauty
Home: Over

ONZE DIENSTEN

Wij voorzien in jouw behoeften

Wat je behoeften ook zijn, je kunt erop vertrouwen dat Mijn site levert wat jij nodig hebt. In onze ogen is iedere klant uniek. Door deze zienswijze lukt het ons om onze diensten op de specifieke wensen van iedere klant aan te passen. Blader hieronder door ons brede aanbod van diensten om er achter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Donker haar Beauty
Image by Robson Hatsukami Morgan
Image by Jason Blackeye

HUIDVERBETERING, HUIDVERJONGING & BEAUTY

Kom eens langs voor een gratis vrijblijvend intake gesprek

Mini gelaatsverzorging, Diepte Gelaatsverzorging, Microneedling, BB Glow, Microdermabrasie, Peelings, Verkoop van schoonheidsproducten, Classic Wimper Extensions, Glamour Wimper Extensions, Hybrid Wimper Extensions, Manicure, Acryl Nagels, Polygel Nagels, Gelish Lakken, Verkoop van 925 Silver.

RELAXEN

Kom eens langs voor even te ontspannen

Indische Massage, Ontspanningsmassage, Gezichtsmassage, Hoofdmassage, Rugmassage, Voetmassage, Handmassage, Mediterende Massage

ONZE WINKEL

Kom eens onze Boutique bezoeken

Schoonheidsproducten van Sukin, 925 Zilveren Sieraden, avondjurken, een selectie trouwrokken, op bestelling kan ook, Ambachtelijke Body Cellulitis scrubs, Ambachtelijke 'Bath Bombs'

Contact
Home: Diensten
Zen Stones

OPENINGSTIJDEN

Kom langs

Op Afpraak voor behandelingen
Maandag -Zaterdag 9 uur- 20 uur
Tel en Whatsapp: +31(0)638650451
Email: elminevanvuuren@ outlook.com

Home: Openingstijden
bottom of page